POLITICA DE LIVRARE

Pet Boutique, deținută de SC PET LOVERS SHOP SRL, lucrează cu un furnizor de soluții ecommerce - Dropshipping, un software pentru automatizarea magazinului online.

Comenzile sunt livrate de la depozitul furnizorului nostru şi ajung la destinaţie în intervalul menționat după finalizarea comenzii. Aproximativ 30-60 zile de la plasarea comenzii, in fuctie de locatia de unde se livreaza produsul si timpul de executare. 

LIVRARE STANDARD

Livrarea produselor se face prin serviciile postale de expediere internationala la sediul nostru. Apoi comanda va ajunge la dvs. prin serviciul de curierat rapid, in cateva zile. Veti primi un cod AWB de la curier, si veti fi contactat prin SMS in ziua livrarii. Serviciul de livrare este taxat cu 20 RON, si este gratuit pentru comenzi de peste 300 RON.

Timpul de livrare poate varia în funcție de locația depozitului, de volumul de comenzi sau de tipul de produs comandat. Obiectele personalizate au un timp de livrare mai îndelungat.

LIVRARE STANDARD

Unele produse sunt disponibile pentru livrare express in 7 zile lucratoare, in limita stocului disponibil. Acestea sunt semnalate ca atare, iar de pe pagina produsului trebuie sa selectati dvs. livrarea express.

 
 
 

Politica de Retur/Anulare

1. În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau serviciu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile de la primirea coletului, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

2. Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile dupa primirea coletului, nu sunteți satisfăcut de produse, vă puteți retrage și primiți banii înapoi.

3. În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retur, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@petboutique.ro

4. În cazul anulării comenzii din Pet Boutique, după expirarea termenului de 14 zile acestuia nu i se restituie nici o suma din prețul achitat.

5. În cazul în care comanda nu ajunge la dvs in termenul maxim de livrare +5 zile, banii for fi restituiti intergal.

6. Produsele personalizate nu se returează în cazul in care mărimea nu se potrivește animalului, vă rugăm să consultați tabelul de mărimi și să măsurați cu atenție conform indicațiilor. Dacă aveți nelămuriri, ne puteți contacta.

Conform Ordonantei de urgență nr. 34/2014, clienții pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fără a fi nevoiți să-și justifice decizia și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13, alin. (3) și art. 14. Vezi mai multe detalii: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara UE.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

Metode de Plata

Plata se face la plasarea comenzii online, cu cardul. Acceptăm majoritatea cardurilor bancare pentru efectuarea plății. Plata ramburs nu este disponibilă momentan. Produsele personalizate nu pot fi recomercializate după realizare, astfel ca necesită garanția plății în avans.

Pet Boutique ofera o gama selecta de zgarzi colorate personalizabile, lese si hamuri pentru caini si pisici, confectionate din materiale premium.

  • Instagram

©2021 by Pet Boutique.  Designed by Webloom Studio.