POLITICA DE LIVRARE, RETUR ȘI METODE DE PLATĂ

LIVRARE STANDARD

Livrare se face prin serviciul de curierat rapid (Nemo Express), în zonele de acoperire, în maximum 7 zile lucrătoare. Dupa plasarea comenzii, veți primi un cod AWB de la curier și veți fi contactat prin SMS în ziua livrarii. Serviciul de livrare este taxat cu 19 RON, și este gratuit pentru comenzi de peste 299 RON. Înafara zonei de acoperire a curierului, livrarea se face prin Posta Romana, în maximum 10 zile lucrătoare.

Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi sau de tipul de produs comandat.

 

Politica de Retur/Anulare

1. În baza legislației UE, la achiziția unui produs sau serviciu online, aveți dreptul de a anula comanda în termen de 14 zile de la primirea coletului, dacă acesta nu este comform cu ceea ce ați comandat.

2. Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile dupa primirea coletului, produsele comandate sunt defecte sau nu corespund descrierii, vă puteți retrage comanda și primiți banii înapoi. Banii sunt înapoiați după ce produsele sunt returnate și inspectate pentru defecțiunile menționate în retur.

3. În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retur, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@petboutique.ro

4. În cazul anulării comenzii făcute pe Pet Boutique, după expirarea termenului de 14 zile acestuia nu i se restituie nici o suma din prețul achitat.

5. În cazul în care comanda nu ajunge la dvs. in termenul maxim de livrare +5 zile, banii for fi restituiti intergal sau parțial în funcție de cerința clientului. Rambursările se pot face și prin schimbarea produsul cu altul din stoc.

6. Produsele personalizate nu se returează și nu se schimbă decât în cazurile menționate la punctul 2. Vă rugăm să consultați tabelul de mărimi și să măsurați cu atenție conform indicațiilor pentru a vă asigura că produsul se potrivește. Dacă aveți nelămuriri sau aveți nevoie de sfaturi privind alegerea unui produs potrivit, ne puteți contacta.

 

Vezi mai multe detalii: https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

 
 

Metode de Plată

Plata se face în momentul plasării comenzii, online, cu cardul.

 

Acceptăm majoritatea cardurilor bancare pentru efectuarea plății.

 

Plata ramburs nu este disponibilă deoarece produsele personalizate nu pot fi recomercializate după realizare, astfel ca necesită garanția plății în avans.

credit-cards.png