top of page
Untitled-1.jpg

Hamuri Pisici

Vrei să îi oferi un stil aparte patrupedului tău? Descoperă seturile cu ham și lesă pentru pisici de la Pet Boutique. Va avea șansa să aibă un look deosebit în fiecare zi și se va simti ca la parada modei! 

Alege accesoriul potrivit pentru animalul tău de companie:

Hamurile pentru pisici pot fi o alternativă ideală pentru zgărzile clasice. Un ham vă permite să vă plimbați cu pisica fără a fi nevoiți să o țineți în brațe. 

 

Hamurile se fixează în jurul picioarelor pisicii pentru un control mai stabil, dar care-i oferă confort în același timp. Confortul animalului tău de companie este un criteriu vital în momentul alegerii unui ham.

Cum asigură hamurile Pet Boutique confort pisicii tale?

  • Mărimi disponibile: XS, S, M. Pentru siguranța voastră, dar și a pisicii, vă rugăm să verificați tabelul de mărimi pentru fiecare ham înainte de a lua o decizie. 

  • Căptușeala hamului este confecționată dintr-un material moale pentru confort, dar care și ajută la distribuirea presiunii pe torace

  • Materialele folosite nu taie, nu irită pielea, nu smulg părul

  • Hamurile sunt ajustabile

  • Nu provoacă disconfort, tuse, nu sugrumă pisica 

Se poate personaliza hamul?

Da! Hamurile Pet Boutique sunt accesorizate cu un medalion personalizabil în formă de pește. Medalionul este confecționat din oțel inoxidabil prevenind apariția de rugină. Personalizarea accesoriului reprezintă cea mai benefică metodă de identificare în cazul în care patrupedul este pierdut. De asemenea, in gama noastra de produse veti gasi si hamuri pentru pisici cu elemente reflectorizante care oferă o siguranță suplimentară pe întuneric.  

De ce ai alege Pet Boutique pentru hamul pisicii tale?

Hamurile pentru pisici de la Pet Boutique sunt confectionate din materiale de înaltă calitate și foarte rezistente. Toate hamurile au fost testate de către echipă pentru a asigura calitatea acestora. 

Design-ul accesoriilor pentru pisici a fost conceput în așa fel încât acesta să nu afecteze mobilitatea animalelor, să nu provoace restricții de mișcare și să aibă efecte minime pe articulatii în momentul în care animalul se trage tare. 

 

Alege hamurile Pet Boutique pentru pisica ta - reglabile, sigure și confortabile, pentru transport în siguranță. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea unui accesoriu sau aveți întrebări, puteți contacta echipa la adresa de e-mail: contact@petboutique.ro.