top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

Înainte de a utiliza sau a opta să utilizezi orice serviciu/produs operate de domeniul: http://petboutique.com/ (“Website”), deținut și menținut de SC PET LOVERS SHOP SRL, companie înregistrată sub legile din România denumită în continuare (“Compania ”, “noi ”, “ a noastră”).


Dacă continui să citești și să utilizezi website-ul, îți dai acordul asupra acestor condiții. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, va rugăm să părăsiți acest Site.
 

Pet Boutique dorește să fie transparentă și să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi în siguranță pe internet. Condițiile de utilizare a website-ului te ajută să înțelegi rolul datelor și protecția acordată ție.

 

Prezentul document este supus legii romane: https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

 


SC PET LOVERS SHOP SRL cu sediul social în Cluj CIF: RO43785071, utilizează acest website pentru a permite vizitatorilor să intre în contact cu magazinul online și să comande produse.

 

PĂRŢILE ACORDULUI

PRESTATORUL, denumit generic „Pet Boutique” reprezentat prin una dintre firmele partenere sau colaboratoare de mai jos:
SC PET LOVERS SHOP SRL,  CUI: 43667556, NR. REG. COM. J12/510/03.02.2021

 

şi
 

BENEFICIARUL, persoana fizică sau juridică care achiziţionează online produsele puse la dispoziţie de către PRESTATOR,
denumite în continuare în mod colectiv “Părțile” și în mod individual “Partea”
având în vedere că :


PRESTATORUL pune la dispoziţia BENEFICIARULUI produse online; • BENEFICIARUL doreşte achiziţionarea acestor produse destinate animalelor de companie au convenit să încheie prezentul acord în următoarele condiţii:

OBIECTUL ACORDULUI

Obiectul acordului îl reprezintă vânzarea online de către PRESTATOR a produselor prezentate în magazinul „Pet Boutique” sau prin alte mijloace sau canale de comunicare ale BENEFICIARULUI.

DURATA ACORDULUI

PREŢUL ACORDULUI ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ

Prezentul acord intră în vigoare din momentul achiziţionării de către BENEFICIAR a produsului (produselor) pus(e) la dispoziţie de către PRESTATOR și este nedeterminată.

1. Prețurile produselor vor fi cele comunicate pe paginile de vânzare individuale pentru fiecare categorie de produs în parte.

2. Plata se va putea face online, cu cardul, prin intermediul sistemului de plata Modalyst

3. Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii produsului, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare.

4. Odată ales produsul și selectată modalitatea de plată, plata se efectuează extern. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată.

5. Factura fiscală se va emite la data debitării sumei în contul PRESTATORULUI (conform extrasului de cont) sau după confirmarea plății în contul BENEFICIARULUI (conform extrasului de cont). Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

8. Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo.

SERVICII

DATE CU CARACTER PERSONAL

CONFIDENȚIALITATE

Pet Boutique îți oferă acces la accesorii pentru câini și prețuri, conținut, funcționalități și alte servicii, inclusiv abonarea la newsletter, acces la materiale ce informeaza, “Contact” și “” (denumite împreună “Servicii”).
Acești Termeni se aplica pentru fiecare update, îmbunătățiri, noi features sau în continuarea unor noi Servicii/Produse.

 

Te rog sa iei în considerare condițiile legale prezentate în Politica de Confidențialitate cu privire la confidențialitatea datelor.


Utilizăm datele tale personale numai cu acordul tău pentru o perioada limitată de timp, până ce validăm o comandă sau operațiune pentru a duce la îndeplinire produsele/serviciile pe care le comanzi.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Notificarea Privind Confidențialitatea (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

bottom of page