top of page
Untitled-3.jpg

Despre Noi

Ideea magazinului Pet Boutique a plecat de la cățelușa noastră adoptată, Elsa.

Mult timp am fost în căutarea unei zgărzi care să fie suficiect de mare și rezistentă pentru ea, dar care să arate și bine.

 

Ne-am dat seama că nu putem fi singurii în cătare de așa ceva și că în România, opțiunile sunt reduse. 

Majoritatea zgărzilor pentru căței de talie mare sunt simple și într-o paletă foarte mică de culori. Zgărzile cu clips pe care le-am încercat se desprindeau în momentul în care câinele se trăgea mai tare în lesă. Iar medalionul e mereu la risc să se desprindă de zgardă și produce zgomot deranjant. 

Ne-am pus pe treabă și am deschis magazinul, chiar dacă nu aveam o varitate mare de produse la început și nici experiență în bussines.

Pe parcus, datorită feedback-ului și suportului vostru, am ajuns să extindem rapid gama. Cea mai mare bucurie pentru noi este să vedem patrupezii voștrii purtând accesorii de la noi, fie că primim poze, fie că vă întâlnim pe stradă.

IMG_4775.jpg
Povestea Elsei

Pentru noi, cel mai important lucru, este să ajutăm câinii și pisicile. Zgărzile și hamurile sunt selectionațe și testate, pentru a se ridica la cele mai înalte standarde de calitate. Am ales aproape doar modele la care sunt disponibile și mărimi mare. Prețurile nu diferă de la mărimea XS la mărimea XL, considerăm că așa este corect. 

Plăcuțele personalizate sunt o idee inovatoarea pentru că rezolvă problema pierderii medalionului. Procesul de gravare este realizat cu un laser de ultimă generație. Inscripția nu se șterge. Cea mai importată caracteristică este siguranța suplimentară pe care ți-o oferă numărul de telefon sau adresa de pe zgardă, elemente care te ajută să îți recuperezi repede patrupedul dacă se pierde.

IMG_4983.jpg

Foster

Echipa Pet Boutique suține adoția animalelor fără stăpân. Lunar, organizăm campanii caritabile pentru asociațiile de proteție a animalelor din România. Pe lângă asta, o bună parte din profit este utilizat direct pentru îngijirea patrupezilor aflați în nevoie. Noi suntem voluntari de 5 ani la un adăpost din Cluj. Pe lângă asta, ajutăm animăluțele să își găsească o casă prin foster. Le îngrijim temporar, până la adopție. Am pregătit pentru voi, o prezentare a animalelor îngrijite de noi, în ultimii 3 ani.

bottom of page