top of page
Untitled-3.jpg

Hamuri Câini

O colecție largă de hamuri personalizate pentru câini te așteaptă la Pet Boutique. Prețuri avantajoase! Livrare rapidă. Transport gratuit la comenzi de peste 299 de lei! Cățelusul tău merită să fie răsfățat!

Alege hamul potrivit pentru animalul tău de companie:

Datorită colecției noastre bogate de hamuri, poți fi sigur ca vei găsi hamul perfect pentru animalul tău de companie. Indiferent dacă e de talie mare sau talie mică, cățelul tău va fi bucuros cu noul ham de la Pet Boutique.

Sunt rezistente hamurile?

Hamul este conceput din materiale și cusături rezistente*, pentru a rezista sub mare presiune și plimbărilor prin mediu neprietenos. Pe lângă faptul că sunt rezistente, hamurile sunt concepute pentru a nu afecta mobilitatea animalului. Le permite să se miște liber fără restricții și au efecte minime pe articulații doar în cazul în care animalul se trage tare. Indiferent de accesoriul ales, echipa Pet Boutique vă recomandă dresajul pentru a asigura o experiență optimă câinelui tău.

Prin ce se diferă hamurile Pet Boutique?

Hamurile Pet Boutique sunt accesorizate cu un medalion personalizabil în formă de os sau de inimioară. Personalizarea accesoriului animalului tău de companie reprezintă cea mai benefică metodă de identificare. Datorită acestor medalioane personalizabile peste 80% din câinii pierduți sunt găsiți. Gravarea unui număr de telefon sau a adresei îți poate returna prietenul patruped în cel mai scurt timp. 

*Toate hamurile au fost testate de echipa Pet Boutique.

De ce ai alege Pet Boutique pentru hamul câinelui tău?

Hamurile de la Pet Boutique sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, durabile și reglabile. Căptușeala moale de pe piept ajută la distribuirea presiunii pe tot toracele, iar materialul nu taie și nu irită pielea, nu smulge părul. 

 

Medalionul metalic este din oțel inoxidabil prevenind apariția de rugină. În plus, acesta poate fi personalizat prin gravare. Datorită tehnologiei inovatoare cu laser, imprimarea nu se va șterge cu timpul și nu se distruge prin utilizare.

 

Hamurile sunt potrivite atât pentru căței de talie mică, cât și pentru câini de talie mare. Hamurile Pet Boutique pot fi găsite în mai multe mărimi: de la XS până la XL. Pentru siguranța voastră, dar și a catelului, vă rugăm să verificați tabelul de mărimi pentru fiecare ham înainte de a lua o decizie. 

 

Echipa Pet Boutique vă invită să descoperiți gama variată de hamuri pentru câini, și speră să găsiți hamul ideal pentru prietenul vostru patruped. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea unui accesoriu sau aveți întrebări, puteți contacta echipa la adresa de e-mail: contact@petboutique.ro.