Caută

Zgomotul provocat de metalioanele metalice este nociv pentru căței


Deși medalioanele cu date de identificare se dovedesc a fi indispensabile in scenariul in care catelul se pierde, acestea pot provoca un anumit discomfort câinelui.


Dacă cățelul dvs. are un medalion metalic atașat de zgardă, probabil ați fost cel puțin o dată deranjat de sunetul pe care îl scoate când se lovește de părțile metalice ale zgărzii, mai ales când acesta se scutură în timpul nopții. Dar v-ați gândit vreodată că acest sunet care se produce la fiecare mișcare îi deranjează chiar și mai mult pe câini, ei având un auz mult mai sensibil decât noi?Medalioanele mari, metalice, pot afecta calitatea vieții cățeilor în două moduri. Câinii suferă când aud zgomotul constant ce se produce la fiecare mișcare, iar pentru cățeii de talie mică, este și o greutate suplimentară. Acestea sunt mici iritații ușor evitabile prin achiziționarea unei zgărzi cu placuță atașată direct pe zgardă. În plus, aceasta nu se va desprinde de zgardă așa ușor precum un medalion.

Câinii ne fac viața mai bună într-o mie de moduri în fiecare zi. Reducerea iritației provocate de medalioanelor grele și zgomotoase de pe zgărzile câinilor noștrii, este un mod mic în care le putem întoarce favoarea.

100 afișare0 comentariu