Caută

Zgarda cu clips vs Zgarda tip cureaFie că se închid cu o clips sau cu cataramă, zgarzile pentru câini au două funcții principale: să vă tina cainele aproape de tine și să ofere informații de identificare care vă pot ajuta să vă reuniți dacă catelul se pierde. Și, nu strică, dacă zgarda are un print deosebit și arată minunat.


Deși sunt în general asemănătoare, zgarzile cu clipsi cataramă nu sunt exact acelasi lucru. In functie de nevoile cainelui tau, trebuie sa analizezi avantajele si dezavantajele fiecarui model.


Zgarda cu Clips
Avantaje


În caz de urgență, puteți scoate rapid zgarda. Strângeți părțile laterale ale clemei, iar zgarda se va deschide.


Acesta poate fi un instrument de salvare: atunci când doi câini se joacă, dinții sau maxilarul unui câine pot fi prinși în zgarda celuilalt câine. Câinii se pot agața de diverse lucruri din zone mai greu accesibile, în cazul în care faceți des plimbări prin natură. Nu se întâmplă des, dar când se întâmplă, consecințele pot fi devastatoare.


Dezavantaje


Clipsul se poate rupe cu ușurină sau se poate desprinde, în special dacă este uzat. Zgarda se poate deschide la un moment mai puțin oportun, cum ar fi in oraș, pe o stradă aglomerată. Chiar și clipsurile din metal, de înaltă calitate, se deteriorează în timp, sub forță și prin schimbări de temperatură. Aceasta înseamnă că acest tip de zgarda nu este întotdeauna o alegere excelentă dacă lesa este direct atașată de zgardă.Zgarda tip curea


Avantaje


Un zgardă cu cataramă metalică se fixează ca o curea. Este o modalitate sigură atașa lesa de cățel. O zgardă cu cataramă, niciunul nu se va desprinde.


Un alt vantaj este materialul mai gros si mai durabil. De obicei, zgărzile cu clips sunt realizate dintr-un material textil, iar cele tip curea, sunt realizate din piele.


Dezavantaje


Zgărzile cu cataramă nu se eliberează rapid în caz de urgență, așa cum este detaliat mai sus la cele cu clips.


De asemenea, sunt mai puțin ajustabile, puteți lua o zgardă cu clips când cățelul este pui, iar aceasta să i se potrivească și când crește. Altfel este situația unei zgărzi cu cataramă, care este mult mai puțin ajustabilă.


O zgardă cataramă este o alegere sigură pentru mersul cu lesa, pentru antrenament sau pentru cățeii ce obișnuiesc să tragă. Cu toate acestea, rețineți că zgarda cu clips este mai sigură în alte circumstațe. Este important sa luați în considerare stilul de viață și activitățile câinelui.

98 afișare0 comentariu