Caută

Ghid MărimiCumpărăturile online pot fi frustrante - mai ales dacă faceți cumpărături pentru câinele sau pisica dvs. La fel ca oamenii, câinii vin în toate formele și dimensiunile (și suntem cu toții la fel de frumoși).

Măsurați circumferința gâtului și a pieptului corpului lor. Puneți câinele în picioare în timp ce luați măsurătorile, astfel încât să obțineți numerele cât mai precise posibil.
Gâtul:

Măsurați în jurul circumferinței gâtului câinilor, unde ar sta zgarda în mod normal. Aceasta tinde să fie mai aproape de baza gâtului.

Lasă 1-3 cm suplimentari! Niciun câine nu este confortabil într-o zgardă strânsă, așa că lăsați spațiu pentru ca cel unu-două degete să se potrivească sub banda de măsurare.

Dacă câinele/pisica are deja o zgarda care i se potrivește, puteți măsura lungimea acelei zgărzi.

Pieptul:

Măsurați în jurul circumferinței cutiei toracice / a pieptului. Aceasta se află chiar în spatele picioarelor din față. Lăsați din nou spațiu suplimentar, două degete trebuie sa încapă confortabil sub banda de măsurare.


Comparați Masurătorile

Comparați dimensiunile masurate cu cele din tabelele de pa pagina produselor.

Pentru zgărzi, comparați întotdeauna cu coloana Lungime ajustabilă.

TABEL COMPARAȚIE DIMENSIUNE PE RASE

ATENTIE! TABELUL ESTE DOAR ORIENTATIV.Fiecare animal are formă unică. Singura modalitate de a găsi dimensiunea exactă pentru câinele dvs. este să luați măsurători în locurile potrivite.

6 afișare0 comentariu